Un repartidor de l'empresa de menjar a domicili Glovo ha mort atropellat aquest dissabte mentre treballava a Barcelona. Els fets haurien passat sobre les onze de la nit en la confluència entre la Gran Via de les Corts Catalanes i el carrer Balmes, quan per causes que encara s'estan investigant s'ha produït una col·lisió entre el conductor de la bicicleta i un camió dels serveis de neteja.

repartidor Glovo accident Barcelona

L'accident va tenir lloc poc abans de dos quarts de dotze de la nit. Un camió que estava realitzant serveis de neteja a la Gran Via va atropellar el repartidor de l'empresa de menjar a domicili, que va morir a l'instant.

repartidor glovo accindent barcelona

Diverses patrulles de la Guàrdia Urbana es van desplaçar fins al lloc dels fets per acordonar la zona i les ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques que també es van personar no van poder fer res per salvar la vida del treballador de Glovo.

Concentració de protesta dels repartidors

Un centenar de repartidors de Glovo s'han concentrat, aquest diumenge a la tarda, davant d'una seu de l'empresa a Barcelona per protestar per aquesta mort i, també per reclamar millores laborals.

Els treballadors han apilat les seves bicicletes al carrer Pallars i han cremat motxilles de l'empresa al mig del carrer. També han tirat ous a la porta i han reclamat d'entrar a les oficines, però els Mossos ho han impedit.

protesta glovo barcelona

Motxilles de Glovo, en flames a Barcelona / EP

L'empresa, per la seva banda, ha lamentat en un comunicat la mort d'aquest repartidor i assegura que activarà l'assegurança privada que cobreix l'activitat dels treballadors en cas d'accident.