La Policia Nacional investiga la mort violenta a punyalades d'una dona de 46 anys i nacionalitat xinesa que ha estat trobada entorn d'aquesta mitjanit a Parla, han informat fonts de la Direcció Superior de Policia de Madrid.

Els serveis policials i d'emergències han estat alertats a les 00.30 hores d'aquest dimarts en les confluències dels carrers Reina Victòria i Governador de la localitat de Parla on una dona jeia encara amb vida amb una ferida d'arma blanca a l'altura del pulmó.

No es descarta cap hipòtesi, encara que el robatori és la que cobra més força

 

La dona ha estat traslladada immediatament a l'hospital Infanta Cristina, on ha mort instants després.

El Grup VI d'Homicidis de la Direcció de Policia de Madrid investiga el cas i no descarta cap hipòtesi, encara que és el robatori la que fins al moment cobra més força.

Detingut un menor

La Policia Nacional ha detingut un menor de nacionalitat ucraïnesa com a presumpte autor de l'apunyalament mortal, segons han informat fonts de la Prefectura Superior de Policia de Madrid.

Les mateixes fonts detallen que l'arrest es va produir el 15 de gener a la tarda i el va portar a càrrec el Grup VI d'Homicidis, que es va fer càrrec de la investigació. El menor ha passat a disposició el Grup de Menors de la Brigada Provindical de Policia Judicial de Madrid (Grume).