Trobat un home sense llar morta a l'entrada d'un pàrquing al barri de l'Eixample de Barcelona.

Mor una altra persona sense sostre a Barcelona

Els avisos d'uns veïns del carrer Consell de Cent han alertat als cossos de seguretat. La Guàrdia Urbana ha arribat cap a la una del migdia i se li han unit poc després els Mossos d'Esquadra.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha acudit també al lloc amb una ambulància medicalitzada i ha confirmat la mort.

La víctima, d'uns 60 anys, no tenia identificació i el seu cos no mostrava signes de criminalitat, segons ha certificat el cap de torn dels Mossos.

Ja en van 3 en 8 dies

Aquesta defunció arriba tan sols una setmana més tard de les morts de dues persones sense llar amb signes d'hipotèrmia, en ple temporal de fred.

Un d'ells, de 32 anys, va ser trobat a la porta del recinte del mercat de la Barceloneta, i l'altre, de 37, al Parc de la Ciutadella.

Tot apuntava que els homes van ser víctimes del fred que va deixar a la ciutat la borrasca Filomena.

Després d'aquestes dues últimes morts per fred, el cap dels Mossos, Josep Lluís Trapero, va redactar a més un comunicat intern sol·licitant a les patrulles incrementar aquesta interacció amb els més vulnerables i actualitzar els mapes de situació d'on estan passant la nit.