La Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) ha mostrat aquest divendres la seva consternació per la mort de la jugadora de futbol de 19 anys Alba Esteban, que militava en la Societat Cultural i Esportiva (SCD) Independent de Palma, després de l'accident de moto que va patir el passat dimarts a la nit.

Alba Esteban, que ha mort aquest dijous a l'hospital públic Son Espases, on es trobava en estat molt greu, va jugar al Son Oliva, Athletic Marratxí, Recreativo La Victoria i, en l'actualitat, a l'Independent. La FFIB ha traslladat a través d'un tuit les seves condolences a la seva família, amics i al club en el qual jugava.

Alba i un amic de 23 anys van patir dimarts a la nit un accident de trànsit quan viatjaven en un ciclomotor a la carretera de Sóller, als afores de Palma. El jove continua hospitalitzat en un hospital privat de la capital balear.

Després de conèixer-se la mort de la jove, diversos clubs de futbol i aficionats han mostrat les seves condolences a les xarxes socials. La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha lamentat que la jove esportista se n'hagi "anat essent tan jove" en un "desgraciat accident" de trànsit, mentre ha mostrat el seu condol a la seva família i persones més pròximes.

L'Atlètic Balears ha expressat en un altre missatge la "pena immensa" per aquesta pèrdua i ha subratllat que algunes de les jugadores d'aquest club van militar amb ella en altres equips i saben que "l'Alba valia un imperi".

El Màlaga CF Femení també s'ha afegit a les condolences a la família d'Alba en aquests "dolorosos moments" i ha afegit: "El nostre més sentit condol, descansi en pau".