El jove de 29 anys, detingut com a suposat autor d'una agressió sexual denunciada per un menor d'edat perpetrada el passat 31 d'agost en una nau abandonada al Polígon Industrial El Montalvo, a Salamanca, ha mort en un accident de trànsit.

El mort, més conegut com 'Kepa', viatjava cap al sud de la península i s'ha encastat contra un camió al terme municipal de Villar de Plasencia a les 13.00 hores, informa La Gaceta de Salamanca.

En una nau abandonada

En els primers dies de setembre, el menor va presentar una denúncia en la qual reconeixia que havia acudit, juntament amb un amic, a una nau abandonada al carrer Juan de la Cierva, al polígon El Montalvo a la capital de Salamanca, on solen anar menors d'edat.

El mort li va fer una fel·lació al menor malgrat la seva negativa

 

Allà havia parlat, segons la Comissaria de Policia, amb un jove major d'edat, que es va oferir a ensenyar-li la nau, portant-lo a una habitació sense finestres on va tancar la porta, li va posar un cadenat i va començar a besar-lo i efectuar-li tocaments, arribant a fer-li una fel·lació, malgrat la seva negativa.

Després de les investigacions iniciades per la Policia, es va aconseguir identificar al supòsit agressor, a qui se li va intervenir una pistola i munició, a més de material informàtic.