La model i presentadora de televisió brasilera Caroline Bittencourt, de 37 anys, ha mort ofegada després de tirar-se al mar des del vaixell privat en què navegava amb el seu marit per intentar rescatar els seus dos gossos que havien caigut a l'aigua enmig d'una tempesta, informa Daily Mail.

El seu marit es va tirar després d'ella però la tempesta els va separar

 

El seu marit, Jorge Sestini, es va tirar després d'ella per intentar salvar-la, però la tempesta els va separar i va haver de nedar tres hores fins a la costa per posar-se fora de perill. El cos de Carolina va aparèixer a la platja Sao Sebastiao dilluns passat. L'agent de Caroline, Andreia Boneti, va dir que el seu espòs estava en 'estat de xoc' i va agregar que "va provar de salvar-la però no va poder". "Va ser un moment terrible per a ell", conclou.

La tragèdia va passar quan la parella, que es va casar el gener en una platja d'Alagoas, estava a prop d'Ilhabela, una illa gran a prop de São Paulo que significa "illa bonica" en anglès i ofereix als visitants al voltant de 25 milles de platges verges, senders per a caminades i cascades. La model té una filla de 17 anys, també model, fruit d'una relació anterior.