La tragèdia ha colpejat amb força el món de la moda: una model de 21 anys ha mort després de caure per un penya-segat. La noia intentava fer-se una ‘selfie’ asseguda a la vora del precipici.

Tot per una ‘selfie’

Madalyn Davis, natural de Lincoln (Regne Unit), feia un any que vivia a Sydney (Austràlia), on havia decidit iniciar una nova vida. Aquest dissabte, cap a les 6.30 del matí, després d’estar en una festa, ella i els seus amics van decidir anar als penya-segats de Diamond Bay, un lloc molt famós a la zona, per veure sortir el sol.

Madalyn Davis 2

Madalyn Davis durant el seu viatge a Austràlia

Un cop allí, en comptes de quedar-se en la zona permesa, van saltar una tanca per poder seure’s a la vora del precipici i fer-se bones ‘selfies’. Va ser mentre li feien una foto que Davis va caure pel penya-segat.

Els seus amics van trucar de seguida a emergències, que van començar una recerca exhaustiva de la noia, per mar i aire. Finalment, van recuperar el seu cos quatre hores més tard i es va informar la família de la terrible tragèdia.

“Era un esperit lliure”

La família i amics de Davis estan commocionats per la mort imprevista de la model. “Fa poc ens va dir que estava vivint la millor època de la seva vida, viatjant pel món, i que no tenia plans de tornar a Regne Unit. I ara és morta”, ha explicat un familiar a The Mirror.

Els amics i coneguts de Davis han volgut fer-li un homenatge i han deixat desenes de missatges a les seves xarxes socials. “No sé com processar la mort de Maddie. L’últim cop que ens vam veure va ser fa tres anys i ara has marxat”, ha escrit una amiga.

Una altra companya assegura que “mai podré oblidar tots els riures que vam compartir juntes. Sempre et trobaré a faltar, àngel”. Més persones l’han volgut recordar, destacant que era “preciosa, per dins i per fora” i “un esperit lliure”.