Les xarxes ens donen molts moments per recordar i tants d'altres per oblidar. Noves modes sorgeixen constantment, i algunes d'elles creen desconcert (i una mica de pena). El nou "butthole sunning" és l'estranya tendència que ha sorgit entre els internautes i que ensenya, literalment, l'interior de cadascú.

Oberts de ment i de cames

En els últims dies, xarxes socials com Instagram ens han deixat una imatge molt gràfica de les parts íntimes d'algunes persones. El "butthole sunning", o bronzejar-se l'anus, consisteix a, literalment, obrir-se de cames i exposar el forat del cul al sol.

Aquesta tendència té un target concret: la majoria de les persones que la practiquen són homes. No obstant això, algunes dones també es deixen encisar per la calor del sol... Allà a baix.

Una moda viral

Plataformes com Instagram s'estan emplenant, cada cop més, amb fotos i posts dels internautes fent aquesta pràctica tan (poc) íntima. Els experts, però, asseguren que els que exposen el seu cul al sol no ho han de fer més de 5 minuts, perquè és una part del cos que no està acostumada a la llum solar i podria cremar-se.

Aporta vitalitat

Alguns dels usuaris empírics d'aquesta tendència asseguren que exposar-se al sol comporta grans beneficis per a la salut. "30 segons de llum solar al forat del cul és l'equivalent a un dia ple d'energia!", assegura una dona.

Aquesta moda està guanyant cada cop més fans i promet deixar-nos més rajos de llum, i forats, als nostres dispositius.