El mòbil de la Dana ha donat senyal 29 dies després que aquesta jove romanesa de 31 anys desaparegués sense deixar rastre del petit poble d'Arenas (Màlaga). Sergio Ruiz ―el seu nòvio i el principal sospitós― ha contactat amb la Guàrdia Civil perquè puguin comprovar que el telèfon de la dona es va connectar la tarda d'aquest dimecres a l'aplicació de WhatsApp i va entrar a la conversa que la parella mantenia a través de la plataforma. El fet que els missatges que li va enviar l'home després que la noia desaparegués apareguin com a llegits, pressuposa que algú ha accedit al mòbil de la jove, que fa gairebé un mes que està en parador desconegut. Per en Sergio, aquesta activitat al telèfon és una prova que la Dana és viva.

En línia

Un familiar d'en Sergio va ser qui el va avisar en adonar-se que la jove estava connectada en línia a l'aplicació de WhatsApp. En unes captures de pantalla, a les quals ha pogut accedir Espejo Público, es pot veure com la parella de la noia li recrimina que se n'anés i deixés la petita Lucía ―la filla d'ambdós de només set mesos― en constatar que algú havia llegit els missatges que l'home li havia enviat dos dies després de la desaparició. Tant els comentaris del passat 14 de juny com els que li va enviar en Sergio aquest dimecres a la tarda figuren en l'aplicació com a llegits.

Mensajes Dana Malaga Espejo Publico

Malgrat que totes les sospites planen sobre ell, en Sergio ha defensat des del primer moment que ell no té res a confessar i té clar que la desaparició de la Dana ha estat voluntària. "Ella se n'ha anat perquè estava molt atabalada pels deutes. S'ha tret el mort de sobre", afirmava el jove el passat 4 de juliol en una entrevista per a El Caso.cat. Tanmateix, el germà de la jove romanesa assegura que "és morta" i apunta que els missatges amenaçadors d'un prestador que suposadament la Dana va reenviar a en Sergio mentre estava fugint al seu país natal es van enviar des de la casa d'Arenas en la qual vivia la parella.

Una tercera persona

Aquesta informació suggereix que els missatges els podria haver enviat el mateix Sergio un cop la Dana ja es trobava desapareguda i que també podria haver-se connectat a l'aplicació de WhatsApp des del mòbil de la dona. Malgrat que les sospites planen sobre la parella de la noia, fonts properes al cas consultades per aquest mitjà asseguren que el telèfon de la Dana no l'estaria utilitzant ni en Sergio ni ella mateixa, sinó que seria una tercera persona "que no té res a veure" amb cap dels dos. Segons aquest testimoni, el fet que els missatges que li va enviar l'home després que la noia desaparegués apareguin com a llegits no significa que la jove segueixi amb vida.

Entretant, la recerca de la noia continua en els prop de 27 quilòmetres quadrats que comprenen el terme municipal d'Arenas i la zona pròxima del castell de Bentomiz. La policia busca algun indici o rastre que pugui donar pistes sobre el parador de la dona desapareguda el passat 12 de juny.