La policia tailandesa investiga la misteriosa mort d'una model de 25 anys que ha captivat el país asiàtic i ha causat indignació pel tractament de les dones en un sector poc entès de la indústria de l'entreteniment.

El cos de la model Thitim Noraphanpiphat va ser trobat al vestíbul d'un bloc d'apartaments a Bangkok el 17 de setembre, hores després d'assistir a una festa on li van pagar per servir begudes, informa Coconuts Bangkok.

El cos de la model va ser trobat al vestíbul d'un bloc d'apartaments

 

Unes imatges mostren el principal sospitós arrossegant el cos sense vida de Thitim a un ascensor abans de tirar-lo a un sofà al vestíbul. L'home que apareix també treballa en la indústria de l'entreteniment i ha estat identificat com el model Rachadech Wongtabutr.

Però la investigació no se cenyeix només al principal sospitós, sinó que s'ha ampliat a unes altres set persones. "Hem obert la investigació sobre persones que creiem que també estan involucrades en aquest escàndol, inclosos membres l'agència, el gerent i els clients que van gaudir de la festa", expliquen fonts policials.

La policia no ha revelat una causa oficial de mort, però es va trobar una "taxa de consum d'alcohol molt alta" al seu cos. Sis dels investigats han estat posats en llibertat sota fiança.

Especulació a les xarxes socials

Una altra dona contractada per a la festa ha informat la policia que es va desmaiar i es va despertar despullada. El cas ha estat notícia de primera plana i ha alimentat l'especulació a les xarxes socials sobre què li va passar a Thitim, que tenia gairebé 85.000 seguidors a Instagram.

Les models poden ser forçades a les drogues i l'alcohol en festes VIP

 

La indústria contracta models promocionals per assistir a clubs, llançaments de productes i exhibicions de cotxes. Però els crítics diuen que hi ha una àrea grisa legal on les dones poden ser forçades a les drogues, l'alcohol i el sexe a les festes VIP.

Les models poden guanyar al voltant de 100 dòlars o més pel treball d'una nit, una quantitat significativa per a estudiants universitaris.