Apareixen a Barcelona la mare i el fill de 3 anys desapareguts des del juliol a Granada

La Policia Nacional ha rebut aquesta setmana una denúncia per la desaparició a Baza (Granada) d'una dona originària d'Eivissa, de 30 anys, juntament amb seu fill de 3, segons han informat fonts d'aquest cos policial.

L'alerta, difosa per l'associació SOS Desapareguts i compartida per la Guàrdia Civil en el seu perfil oficial de Twitter, recull que aquesta dona hauria desaparegut a finals del juliol passat, encara que les fonts han apuntat que la denúncia no ha estat presentada fins aquest dimarts passat a Eivissa.

L'home amb qui vivia ens va dir que s'havia vingut a passar uns dies amb el seu fill a Eivissa"

 

La desapareguda, de nom Sulamita, mesura 1,60 metres d'estatura, és de complexió prima i té el cabell i els ulls negres. María José Ruiz, tieta de la desapareguda, ha explicat aquest dimecres que tota la família resideix a Eivissa i que, des de fa temps, Sulamita vivia amb un home a la localitat granadina de Baza.

"L'home amb qui vivia ens va dir que havia vingut a passar uns dies amb el seu fill a Eivissa, però no sabem res d'ella", ha explicat Ruiz, que ha intentat sense èxit contactar per telèfon, Whatsapp i Facebook amb la desapareguda, i que afirma que els familiars estan preocupats pel seu parador i el del menor.