A mig matí d'aquest dilluns una clienta de Tapifer, una coneguda botiga de barri, que fa més de 15 anys que està oberta al barri de la Latina de Madrid, va entrar per la porta de l'establiment.

Es va trobar el cos ple de sang de Fernando López, el propietari de la botiga. Tenia 62 anys i era, tot i viure a Móstoles, molt conegut al barri madrileny. Feia molt de temps que portava aquesta botiga i era conegut pels altres botiguers de la zona i també pels veïns.

Tot i els esforços dels efectius del SAMU, no es va poder fer res per salvar-li la vida. Els metges van certificar la mort de l'home i la Policia Nacional va precintar la zona i va iniciar la investigació dels fets. Algú havia entrat a la botiga feia poca estona.

El cadàver de l'home, segons fonts de la investigació, tenia cops al cap provocats per un objecte contundent. A més del cap destrossat, però, l'home també presentava ferides d'arma blanca a l'esquena. L'autòpsia i la policia hauran d'aclarir què hi ha darrere d'aquest crim a Madrid.

L'home no tenia cap enemic conegut. Res estrany a la seva vida, segons les investigacions que ha pogut fer fins al moment la Policia Nacional. I tampoc quadra als investigadors la teoria del robatori. Hi ha alguna cosa darrera d'aquest misteriós crim del passeig d'Extremadura.

Fernando López, a un any de jubilar-se

L'home assassinat a Madrid tenia 62 anys i ja havia explicat als veïns que d'aquí a un any es jubilava i tancaria la botiga. La gent que el coneixien asseguren que no tenia enemics i tampoc preocupacions. Cada dia repetia el mateix procediment: obria la botiga, netejava l'exterior i anava a esmorzar a un bar del davant.