Vicente Hernández Rodríguez, Míster Espanya Pacific World 2017, ja dorm a presó després que el Jutjat d'Instrucció número 11 de Madrid hagi decretat el seu ingrés provisional. El jove murcià de 25 anys està acusat d'haver matat presumptament el seu pare a ganivetades el 21 de juny en el seu pis del barri madrileny de Chamberí

Era la primera vegada que es veien en tres mesos

Els fets van passar als voltants de les 22.40 hores d'aquell diumenge. El pare del Míster, un home de 58 anys de nom també Vicente, Vicente Hernández García, havia viatjat de Múrcia a Madrid per veure el seu fill. El jove s'havia instal·lat a Madrid el 2017 després de guanyar el certamen, en un pis del número 8 del carrer Gaztambide del popular barri madrileny de Chamberí que compartia amb el seu cosí. Pare i fill havien viscut distanciats el confinament. Era la primera vegada que es veien en tres mesos. 

Pare i fill mantenien una relació excel·lent

Vicente Hernández García, el pare, adorava el seu fill i sempre li havia fet costat. Tots dos mantenien una relació molt estreta, malgrat la distància. 

Vicente, de 58 anys, treballava d'electricista a Lorquí (Múrcia), on era molt popular i estimat, el coneixen amb el sobrenom d'"El Picolo".

Les primeres informacions apuntaven a una discussió entre pare i fill com a detonant dels fets. Molt estrany. Sempre havien mantingut una relació excel·lent. Ara les fonts del cas assenyalen que la causa va ser un brot psicòtic. Vicente fill va intentar autolesionar-se, quan el seu pare es va adonar del que estava passant a l'habitació del noi, va entrar-hi per aturar-lo. El jove va reaccionar atacant-lo. Li va proferir diverses ganivetades. Vicente pare, conegut com "El Picolo" per la seva feina com electricista, va morir gairebé al moment. 

Vicente Hernández Rodríguez 3

Vicente Hernández Rodríguez, Míster Espanya 2017, ha entrat en presó per haver presumptament assassinat el seu pare

Va actuar a La casa de papel

Abans de coronar-se com l'home més guapo d'Espanya, Vicente Hernández Rodríguez havia picat molta pedra en el món de la moda. També va intentar acaronar la fama i popularitat a través de la televisió. Es va presentar al càsting de Gran Hermano, però no va aconseguir entrar a la casa de Guadaix de la Sierra. Guanyar el títol de Míster Espanya li va oferir noves oportunitats, ara ja no només com a model. Vicente va començar a interessar-se per la interpretació, per això es va instal·lar a Madrid, on va començar a assistir a classes. En aquest temps va aconseguir alguna petita fita, com participar com a extra a la sèrie emblema de Netflix "La casa de papel". 

Patia capítols de depressió

Les coses semblava que anaven relativament bé, però obrir-se camí en una ciutat com Madrid en uns mons com els de la moda i la interpretació no és fàcil. La situació va acabar sobrepassant a un Vicente que des de feia mesos venia patint capítols de depressió. Tot va acabar esclatant la nit del 21 de juny, quan, fruit d'un brot psicòtic, va matar el seu pare. Els més propers al jove asseguren que no recorda res. La policia el va sotmetre a una avalució psiquiàtrica per saber si, efectivament, va perpetrar el parricidi amb les seves facultats mentals alterades o minvades.

Vicente Hernández Rodríguez 2

Vicente Fernández Rodríguez, Míster Espanya 2017, va cometre l'assassinat del seu pare en un brot psicòtic

La germana ha fet pública una carta

La germana bessona de Vicente ha fet pública una carta en què demana respecte davant la mort del seu pare. Explica que tots dos mantenien una relació magnífica i qualifica els fets com "un accident per amor". "Tots dos es volien amb bogeria i ell (el pare) va voler evitar un accident".