Juan Carlos Quer, el pare de Diana, ha publicat al seu compte de Twitter un emotiu missatge dirigit a la seva filla, que va morir assassinada la matinada del 22 d'agost del 2016 quan estava a les festes de Pobra do Caramiñal (A Coruña).

El pare de la jove assegura que cada nit escolta els seus crits d’auxili des del maleter del cotxe d’'El Chicle', el presumpte assassí de Diana. “Cada nit sento més la teva mort que la meva vida”, acaba el devastador missatge, que ha acompanyat d’una foto de Diana, i que acumula milers de comentaris de suport de la resta dels usuaris.

Han ajornat el judici: ningú vol ser jurat

Juan Carlos Quer s’ha dirigit a la xarxa social per expressar el seu dolor hores abans que se sabés que el judici contra José Enrique Abuín Gey , àlies 'El Chicle', s’ajornarà dues setmanes i passa a l'11 de novembre. Havia de començar aquest dimarts, dia 29, però falten membres fent de jurat popular

De les 21 persones convocades (20 és el mínim requerit), dues han al·legat motius de salut per deixar de ser jurat; una persona per tenir més de 65 anys, i una última ha estat recusada a l’últim moment per la defensa per no considerar-la imparcial, informa La Voz de Galicia

“Ningú no et farà justícia”

A l’espera de que se celebri el judici, Ricardo Pérez Lema, l’advocat de la família, assegura que l’ajornament és un inconvenient sobretot per als pares, “que porten anys patint”. Tot i que el lletrat assegura que és hora de fer justícia a Diana, el pare de la jove té un parer diferent.

Tal com indica en el seu missatge a les xarxes socials, Juan Carlos Quer no creu que se li faci justícia a la seva filla perquè “cap condemna li tornarà la vida”.