El cadàver de Miriam Vallejo tenia més de 90 punyalades i de diferents armes. Aquesta és la informació que s'ha revelat aquest dimecres en la vista per la permanència a presó de Sergio S.M., l'únic detingut per la mort de la noia de 25 anys, el cos sense vida de la qual va ser trobat el gener en un camp de la localitat madrilenya de Meco. La Fiscalia manté que la jove va ser assassinada pel nòvio de la seva companya de pis, encara que no descarta que es puguin produir noves detencions.

Més armes

La Secció 30 de l'Audiència Provincial de Madrid ha celebrat aquest dimecres la vista sobre el recurs d'apel·lació presentat per la defensa de l'acusat contra el seu ingrés a la presó, en al·legar que no es compleixen les condicions per a aquesta mesura. Les fonts han precisat que el cadàver presentava més punyalades que les que es van veure originalment, fins a noranta, i que eren de diferents armes. Durant la vista la Fiscalia s'ha mostrat contundent sobre la culpabilitat de Sergio S.M, després del seu arrest a l'agost. Els advocats del cas no descarten tanmateix que hi pugui haver més detencions, segons les fonts.

El cos de Miriam Vallejo va ser trobat el gener en un camp de la localitat madrilenya de Meco cosit a punyalades i el presumpte autor va ser arrestat i enviat a presó el mes d'agost passat. Es tracta de Sergio S.M., de 29 anys, nòvio d'una amiga de la Miriam, amb la qual ambdós compartien pis.

En línia

La coartada que el detingut va esgrimir al principi era que quan van passar els fets estava jugant amb una videoconsola i encara que es va constatar que efectivament estava en línia, unitats especials de la Guàrdia Civil van comprovar després que, malgrat això, no l'estava manipulant.

La detenció d'en Sergio, en el marc de l'Operació Frontera Madrid, va tenir lloc al seu domicili d'Azuqueca (Guadalajara), on els agents es van apoderar també de material informàtic, telèfons mòbils i roba per analitzar-la al laboratori en cas de trobar restes biològiques de la víctima. Se li va requisar també un matxet, encara que no va ser l'arma homicida, sinó que va ser un ganivet que es va trobar al cos de la Miriam.