La dona suposadament assassinada pel seu fill a Foz (Lugo), Minaene Franco, de nacionalitat brasilera i de 36 anys, ha mort per ferides d'arma blanca, tal com han confirmat fonts pròximes a la investigació, que han informat que els agents encarregats del cas estan ara intentant de trobar l'arma del crim.

Vivien junts a Foz

L'autoritat judicial ha decretat l'aixecament del cadàver poc després de dos quarts de tres del migdia, al domicili familiar que mare i fill, el dos d'origen brasiler, compartien a l'immoble número 3 del carrer Costa do Castro, a la localitat de Foz.

Fins ara, segons els mateixos informadors, no constaven denúncies prèvies per violència en l'àmbit familiar. Altres fonts de la Guàrdia Civil consultades han confirmat que havia estat denunciada la passada matinada la desaparició de la víctima, una dona de 36 anys d'edat.

El fill, detingut

Quan els agents encarregats del cas han entrat aquest matí al domicili familiar, a Foz, s'han trobat el cadàver de la víctima i indicis de violència. El fill de la morta, de 17 anys d'edat, ha estat detingut aquest mateix matí com a presumpte autor de la mort de la seva mare i es troba ara en dependències de la Guàrdia Civil en A Mariña. El noi ha aparegut en un parc amb les mans plenes de sang i amb ferides.