Vídeos impactants, divertits i viralsElCaso.cat us ofereix una recopilació dels cinc vídeos més interessants i vistos entre els que s'han publicat aquesta setmana. Una llista amb els vídeos més virals i compartits durant la setmana del 14 al 20 de setembre.

Una bona manera de recuperar els vídeos més vistos i no perdre-se'n cap. En aquesta secció també pots consultar tots els vídeos publicats i les llistes d'altres setmanes.

1. El mag de la cervesa arrasa a les xarxes amb trucs impossibles

Bar atapeït de gent, ambient festiu i cervesetes fresquetes. Sota aquest quadre tan estimulant, només faltava l'aparició d'un mag improvisat fent trucs impossibles amb una cervesa per aconseguir un espectacle que ràpidament s'ha fet viral a les xarxes socials. Llegir-ne més.

2. S'ha acabat netejar la caca dels gats: inventen un 'cagadero' automàtic

Els gats són uns animals de companyia meravellosos, unes mascotes que ens proporcionen moments inoblidables. No tot, però, és positiu, ja que cuidar un gat comporta una tasca bastant desagradable, la de canviar la seva sorra, un sacrifici que ara pot passar a millor vida amb un invent revolucionari, el sorral intel·ligent que es neteja sol. Llegir-ne més.

3. Multen 'Batman' per conduir sense documentació per la Gran Via

La Policia Municipal de Madrid ha denunciat a un popular Youtuber, que disfressat de Batman es dedica a pujar vídeos a les xarxes socials. La multa ha estat perquè circulava per la Gran Via en un vehicle d'alta gamma sense la documentació en regla. Llegir-ne més.

4. Un cigne posa la mascareta a una dona i es fa viral

La mascareta s'ha convertit en un complement indispensable, però no tothom el fa servir correctament i sinó que li diguin a aquesta jove, que un cigne li ha donat un ensurt de mort en col·locar-li la mascareta. Llegir-ne més.

5. Neix una foca molt estranya que es fa viral: pèl-roja amb els ulls blaus

El vídeo d'una cria de foca albina s'ha fet viral a les xarxes socials. Els experts expliquen que es tracta d'un fenomen molt poc habitual, ja que només en un de cada 100.000 casos neixen foques albines. Llegir-ne més.