Vídeos impactants, divertits i virals. ElCaso.cat us ofereix una recopilació dels cinc vídeos més interessants i vistos entre els que s'han publicat aquesta setmana. Una llista amb els vídeos més virals i compartits durant la setmana del 20 al 26 de juliol.

Una bona manera de recuperar els vídeos més vistos i no perdre-se'n cap. En aquesta secció també pots consultar tots els vídeos publicats i les llistes d'altres setmanes.

1. El tiquet d'un esmorzar de 19€ en un bar es fa viral

El tiquet que s'ha fet viral a Twitter mostra el preu, desorbitat, de dos esmorzars i d'un suc de taronja. Llegir-ne més.

 
2. Una recepta d'una paella valenciana molt mal feta es fa viral per fastigosa

On sí que tothom està d'acord és en com NO s'ha de fer una paella. I com a mostra, aquest vídeo que una usuària de Twitter ha penjat d'una coneguda "cuinera" popular a internet: Kay Good CookingLlegir-ne més.

 
3. Carregadors de mòbil que poden fer explotar els telèfons

Diversos investigadors d'un laboratori xinès han confirmat un forat de seguretat en alguns carregadors de mòbil que permeten a pirates informàtics provocar una explosió. Llegir-ne més.

 
4. Una dona colpeja amb un pal una parella que practicava sexe al carrer

Rússia, una parella s'ho pensarà dues vegades un altre dia abans de deixar anar la seva luxúria al mig del carrer. Llegir-ne més.

 
5. Una dona tira una cadira des d'un gratacel a un carrer ple de gent

Una popular influencer ha estat condemnada a dos anys de llibertat condicional per haver llançat una cadira des d'un pis 45 a un carrer ple de gent, només per aconseguir likes. Llegir-ne més.