Vídeos impactants, divertits i viralsElCaso.cat us ofereix una recopilació dels cinc vídeos més interessants i vistos entre els que s'han publicat aquesta setmana. Una llista amb els vídeos més virals i compartits durant la setmana del 12 al 18 d'octubre.

Una bona manera de recuperar els vídeos més vistos i no perdre-se'n cap. En aquesta secció també pots consultar tots els vídeos publicats i les llistes d'altres setmanes.

1. Una dona interromp la boda del seu marit: "Aquest home és el meu espòs"

El vídeo d'una dona que interromp la boda del seu marit s'ha fet viral a les xarxes socials: "Pare, aquesta boda no pot continuar. Aquest home és el meu marit. No sé què està passant aquí", diu amb el seu fill davant. Llegir-ne més.

2. Una noia presumeix d'anell de compromís i el seu gos se'l menja

La dona volia penjar a les xarxes socials un vídeo mostrant el seu anell de compromís, però el que havia de ser una gravació normal i corrent, va fer un gir de 180: el seu gos es va menjar l'anell davant la mirada atònita de la seva propietària. Llegir-ne més.

3. El divertit viral d'una àvia i el seu nét que arrasa a les xarxes socials

Què salvaria vostè abans, al seu net o a una copa de cava? La resposta sembla òbvia, però en el cas de la protagonista d'aquest vídeo viral l'instint va portar l'àvia a prioritzar el salvament de la copa de cava, el que va provocar que seguidament el bebè, sense braç on recolzar-se, topés de cara contra el terra. Llegir-ne més.

4. Una dona de la neteja beu aigua d'un vàter per demostrar que està net

Les xarxes socials treuen fum per l'enorme polèmica generada després de sortir a la llum un vídeo en el qual una netejadora d'una empresa de fertilitzants agafa aigua d'un vàter i se la beu per demostrar la seva devoció per la feina. L'acció la realitza davant de la presència de supervisors de l'empresa, que aproven l'acte entre aplaudiments. Llegir-ne més.

5. Els fan fora del bar per coronavirus i veuen el futbol amorrats al vidre

Malgrat la incomoditat d'haver de veure el partit en pèssimes condicions, i amb un enorme risc de contagi, l'emoció continua creixent quan la tanda de penals avança igualada. Llegir-ne més.