Vídeos impactants, divertits i viralsElCaso.cat us ofereix una recopilació dels cinc vídeos més interessants i vistos entre els que s'han publicat aquesta setmana. Una llista amb els vídeos més virals i compartits durant la setmana del 28 de setembre al 4 d'octubre.

Una bona manera de recuperar els vídeos més vistos i no perdre-se'n cap. En aquesta secció també pots consultar tots els vídeos publicats i les llistes d'altres setmanes.

1. Troben un 'peix fantasma': és transparent, molt estrany i ja s'ha fet viral

Un home de 61 anys ha descobert un peix transparent molt misteriós mentre estava bussejant i el vídeo s'ha fet viral a internet. Llegir-ne més.

 

2. Un noi es tira al mar per jugar amb els peixos i l'ataca un tauró blanc

Ryder estava navegant amb un amic quan va veure el que semblava un inofensiu tauró pelegrí. Com ja havia fet d'altres vegades, es va llançar a l'aigua amb les seves ulleres de busseig, per veure l'esqual d'aprop. Va ser llavors quan va descobrir que el seu company d'aigua era ni més ni menys que un enorme tauró blanc. Llegir-ne més.

3. Un home talant una palmera surt catapultat a desenes de metres d'altura

És el nou viral que arrasa a les xarxes. Un home que està talant una enorme palmera surt catapultat en tallar la copa de l'arbre. Llegir-ne més.

4. Ensurt dels grossos: Un linx ibèric porta el pànic a un poble d'Espanya

Ensurt dels grossos el que s'han endut els habitants de Rociana del Condado, un poble situat entre Huelva i Sevilla, quan han rebut l'avís que un linx ibèric estava deambulant pels carrers de la localitat. La inesperada visita ha provocat que la Guàrdia Civil hagués d'acordonar una zona del poble, per anar delimitant l'excursió del felí fins a poder atrapar-lo. Llegir-ne més.

5.  Un enorme rèptil es cola en un caixer automàtic i sembra el pànic

Terrible ensurt el que s'han endut els clients d'un banc quan, a l'anar a treure diners del caixer automàtic han vist que aquest estava ocupat per un un enorme llangardaix, un llangardaix varànid de més de 2 metres. Llegir-ne més.