Vídeos impactants, divertits i viralsElCaso.cat us ofereix una recopilació dels cinc vídeos més interessants i vistos entre els que s'han publicat aquesta setmana. Una llista amb els vídeos més virals i compartits durant la setmana del 5 al 11 d'octubre.

Una bona manera de recuperar els vídeos més vistos i no perdre-se'n cap. En aquesta secció també pots consultar tots els vídeos publicats i les llistes d'altres setmanes.

1. Un estruç enorme persegueix un grup de ciclistes i es fa viral

Bip, bip! Sembla una seqüència de dibuixos animats, amb el Correcamins corrent sempre per davant del pobre El Coiot. Però és real. Un grup de ciclistes surt a entrenar i els atrapa un enorme estruç a un ritme brutal. Llegir-ne més.

2. Currito, un flamenc que es comporta com un gos: "Da besos, lo nunca visto"

El Currito és una cria de flamenc que s'ha fet viral a internet, ja que no se separa mai del seu amo i l'acompanya a tot arreu. El seu comportament ha captivat a tots els veïns de Sanlúcar de Barrameda (Cadis) que no donen crèdit a la tendra relació entre el Currito i el Rafael, el seu propietari. Llegir-ne més.

3. Una gossa pastor alemany adopta cadells de lleó abandonats per sa mare

Els fets han passat en una reserva d'animals de Vladivostok, una ciutat de Rússia. Els cuidadors dels felins estaven molt preocupats, ja que havien trobat dos lleons acabats de nàixer que havien estat abandonats per la seva pròpia mare i, des de llavors, els alimentaven amb llet en pols per cadells, però era molt urgent que trobessin una mare que els cuidés. Llegir-ne més.

4. La divertida reacció d'una jove que troba feina arrasa a internet

Kayallah Jones estava farta de buscar feina sense sort. La pandèmia del coronavirus l'havia deixat a l'atur i buscava desesperadament una feina per pagar les factures. És per això que, després de superar positivament una entrevista per treballar en un restaurant, l'Spot Sports Bar and Grill de Decatur, Geòrgia (Estats Units), no va poder reprimir l'emoció i es va posar a ballar a les portes del local. Llegir-ne més.

5. Un amant fuig pel balcó i la veïna li pega en pensar que era un lladre

Imagina que estàs tranquil·lament prenent la fresca al balcó de casa i, de cop i volta, et trobes amb un home en calçotets fugint pel balcó mentre una veïna li dona cops d'escombra. Per surrealista que sembli, això mateix és el que els han viscut els veïns d'un bloc de pisos, que han vist en primera persona com un amant fugia per la finestra mentre una dona li pegava pensant-se que era un lladre. Llegir-ne més.