Un metge de l'UCI ha estat detingut, presumptament, per haver assassinat dos pacients malalts de coronavirus.

Un metge mata dos malalts de coronavirus

Un metge de 44 anys de l'hospital universitari d'Essen, a Alemanya, ha estat detingut per la seva presumpta implicació en l'assassinat de dos pacients ingressats a l'UCI per coronavirus. Els dos homes, de 47 i 50 anys, van morir el 13 i el 17 de novembre.

El detingut havia començat a treballar a l'hospital el febrer d'aquest any i, nous mesos després, hauria matat dos pacients malalts de coronavirus. El metge ha confessat un dels dos assassinats i l'ha justificat dient que "no volia que ni el pacient ni els seus familiars patissin més", segons explica el diari alemany Bild.

Els dos homes estaven ingressats a l'UCI en estat molt greu a causa de la Covid-19. El metge hauria administrat medicaments il·legals als pacients que haurien provocat la seva mort immediata. 

Coronavirus UCI / EFE

Un metge ha estat detingut, presumptament, per haver matat dos pacients malalts de coronavirus / EFE

La Policia està investigant el cas i està intentant recopilar més dades per esclarir els fets. Actualment, el metge ha ingressat a presó preventiva i es podria enfrontar a un delicte d'assassinat per haver matat dos pacients amb coronavirus, un dels quals els ha reconegut davant del jutge.

Anestesista borratxa mata una pacient

No és el primer cop que s'acusa un metge d'haver matat un pacient i, de fet, fa unes setmanes es va fer viral el cas d'una anestesista que va matar una pacient a qui havia de practicar-li una cesària, ja que va anar a treballar borratxa i es va equivocar a l'hora d'operar-la i administrar-li els medicaments.