Una dona embarassada ha perdut el seu fill després que un metge li practiqués un avortament per error. Pel que sembla, el ginecòleg va barrejar el seu historial amb el d'una altra pacient i no va verificar la informació de la dona abans de l'operació.

Segons els investigadors, la presumpta víctima, de nacionalitat vietnamita, portava sis setmanes d'embaràs i li van receptar suplements nutricionals. Quan va ingressar a la sala de parts, ni la infermera ni el metge no van verificar la seva identitat, informa Korea Herald.

Ni la infermera ni el metge no van verificar la identitat del pacient

 

Confonent-la amb una altra pacient que estaven veient, la infermera li va injectar anestèsia i després el metge va realitzar l'avortament. La dona va tornar a l'hospital l'endemà després d'experimentar una hemorràgia i li van dir que el fetus havia estat expulsat.

La policia ha imputat el ginecòleg i la infermera per càrrecs de negligència professional per no complir el seu deure de confirmar la identitat del pacient abans de realitzar el procediment mèdic.

Se'ls acusa dels càrrecs d'avortament sense consentiment, però com la víctima no sabia que se sotmetia a un avortament i no va poder haver expressat ni consentiment ni dissentiment, els dos sospitosos no van poder ser arrestats per tals càrrecs, ha explicat la policia. L'avortament és il·legal en la majoria dels casos a Corea del Sud.