Una nota d'àudio d'un jove metge als seus amics alertant sobre l'actual situació de la pandèmia s'ha fet viral pel contundent i dramàtic de les seves paraules. El doctor adverteix els seus amics que vol espantar-los perquè cada vegada està ingressant més gent jove a l'UCI contagiada de coronavius.

Els metges no han viscut mai una situació així

"Normalment no vull dir res però això és per espantar-vos. La gent no sap el que està passant aquí dins. No sé com va ser allò de Madrid però se sembla al que estem vivint a l'HUCA (Hospital Universitario Central de Asturias)", alerta un jove metge.

"Els meus adjunts diuen que mai no han vist res així. Em queda un llit per omplir tota l'UCI de l'hospital".

Coronavirus UCI / Europa Press

Un metge és l'autor d'una nota de veu viral en què alerta que cada vegada són més i més joves els ingressats en les UCI contagiats de coronavirus / EuropaPress

Els ingressats cada vegada són més joves

Un dels aspectes que més preocupa el metge en aquesta segona onada és l'edat de les persones ingressades de gravetat. "Això és una barbaritat", subratlla. "El que més espanta és que aquesta vegada són molts més i és gent jove".

L'autor de la nota de veu es lamenta que la gent al carrer no és conscient de la situació en què estem actualment. "Aneu amb compte, cuideu molt els vostres contactes i la vostra família, de veritat, m'agradaria que vinguéssiu per aquí perquè ho veiéssiu, estem treballant angoixats, no donem a l'abast".