Enorme embolic el que ha provocat un metge anomenat Roberto Valbuena. El facultatiu ha organitzat una ronda de preguntes sobre sexe oral al seu compte d'Instagram i, qüestionat sobre què havia de fer una dona perquè un home li practiqués sexe oral ha deixat anar una resposta que ha acabat per incendiar les xarxes.

Segons el Dr. Valbuena, per fomentar el sexe oral, la dona ha "de fer olor a net i estar perfumada". I llavors ha afegit l'anècdota sobre una xicota seva que es feia dutxes vaginals amb aigua i Listerine.

Roberto Valbuena

Moment en què el doctor Roberto Valbuena explica l'anècdota d'una xicota seva que es rentava els genitals amb Listerine / Instagram

El metge es disculpa pel seu mal consell

El consell del Dr. Valbuena ha corregut com la pólvora per les xarxes socials, on se l'ha acusat de promocionar una pràctica gens recomanable, ja que podria arribar a causar danys a la zona vaginal.

Finalment, el mateix metge ha sortit al pas. "Són preguntes per divertir, pur sarcasme, pretenc que riguin. El que volia fomentar amb aquest post era la higiene en l'àrea vaginal, higiene tant femenina com masculina; sobretot, la meva recomanació abans de mantenir relacions sexuals és dutxar-se, no fer-se 'dutxes vaginals', sinó banyar-se", ha explicat.

Roberto Valbuena

Roberto Valbuena, mentre contestava les preguntes dels seus seguidors / Instagram

Es desaconsella l'ús del Listerine per a la higiene de la vagina

El Listerine és una conegut producte antisèptica que s'utilitza per combatre els gèrmens que causen el mal alè com els bacteris i la tosca. Es va anomenar així en honor a Joseph Lister, que va contribuir a reduir el número de morts per infeccions contretes després d'intervencions quirúrgiques.

Tal com explica la pròpia marca, el Listerine està compost per aigua purificada, olis essencials i alcohol. I és precisament per aquest últim component pel qual es desaconsella el seu ús per a la higiene íntima femenina.