Un home de 70 anys de Barcelona s'enfronta a una pena de presó de tres anys per haver, presumptament i segons la Fiscalia, abusat sexualment d'una noia de 25 anys en un centre clínic de Barcelona el mes d'agost de 2018.

Segons detalla la fiscalia i l'acusació particular, la noia va assistir a un centre mèdic privat de la ciutat de Barcelona per practicar-se un avortament.

L'home la va sedar i en el moment que es va despertar, quan només quedava ell i la víctima a la sala, l'home li va fer tocaments de caràcter sexual i sempre sense el consentiment de la jove. Li va tocar els pits i li va fer, sempre segons la versió de la noia i de la Fiscalia, pessics als mugrons. La noia se'n va adonar, va començar a cridar demanant auxili i ho va denunciar.

La Fiscalia demana tres anys de presó

La investigació, tal com ha explicat l'advocat Joel Giménez a ElCaso.cat, que representa la víctima, ja ha acabat i està previst que s'assenyali el judici oral que podria ser el pròxim mes de febrer.

L'acusació particular demana una pena de presó de 2 anys i un dia per l'home de 70 anys i 12.000 euros d'indemnització. Per la seva banda, la Fiscalia demana tres anys de presó i una indemnització de 5.000 euros pels danys morals ocasionats.

La defensa de la noia també demana que si l'home, que és de nacionalitat espanyola, no paga els diners si és condemnat, ho haurà de fer de manera subsidiària la propietat de la clínica privada on exerceix l'especialista anestesista.

Diners a canvi del silenci

Per Giménez, l'acusat sí que haurà de ser condemnat culpable tenint en compte que ell mateix ja es va "autoinculpar" en acceptar pagar una quantitat de diners a la víctima a canvi del seu silenci. La noia, segons detalla el mateix lletrat, no ho va acceptar i va decidir seguir endavant amb el judici.