Deliplus és la marca amb què Mercadona comercialitza la seva àmplia gamma de productes destinats a millorar la higiene, bellesa i salut del nostre cos.

El llevat de cervesa, un producte barat, sa i eficaç

Dins d'aquest últim apartat, al catàleg de Deliplus podem trobar una infinitat de suplements de nutrició cridats a oferir-nos una sèrie de beneficis. I l'últim en veure la llum és un llevat de cervesa ideal com remei per a la salut intestinal, ja que ajuda a equilibrar els intestins, prevenint tant les diarrees com el restrenyiment.

És un producte que no engreixa i que aporta un gran número de proteïnes i de vitamines, concretament la B1, B2, B3, B5, B6 i B9.

Llevat cervesa Mercadona

El llevat de cervesa del Mercadona només costa 3,50 euros / Mercadona

Una infinitat de beneficis a un preu de riure

El nou llevat de cervesa que ven Mercadona, a més, és excel·lent per als nervis, el cansament i la fatiga. Tampoc no s'ha d'oblidar que no porta gluten, per la qual cosa és apte per a persones celíaques.

I els seus beneficis no acaben aquí, ja que aquest llevat de cervesa estimula la creació de proteïnes com a col·lagen, sent bo per a problemes de pell com l'acne o la seborrea.

Per poder gaudir dels beneficis del llevat de cervesa del Mercadona, que només costa 3.5o euros, Deliplus recomana afegir dues cullerades soperes al dia sobre aliments e els principals àpats. Ja ho veu, barat, fàcil i, sobretot, molt beneficiós per a la salut.

Multivitamines Mercadona

El complement multivitamínic del Mercadona: 40 càpsules per només 3 euros / Mercadona

El complement multivitamínic, ideal per arrodonir una dieta sana i equilibrar

A més del nou llevat de cervesa, Mercadona també ofereix als seus clients un complement multivitamínic que inclou vitamines i minerals necessàries. Amb aquest producte, que es presenta en packs de 40 càpsules per només 3 euros, milloraràs el teu sistema immunològic prevenint malalties i evitant el cansament i la fatiga del dia a dia.

Si no és una vitamina concreta la que escasseja al teu organisme, aquest multivitamínic és perfecte, encara que recorda que és un complement alimentari, per la qual cosa mai no s'ha d'utilitzar per substituir una dieta equilibrada.