Un sèrum antiarrugues de Mercadona arrasa en botigues: es venen 3.000 unitats al dia per només 6€. Es tracta del producte Regen Skin Potenciador Retinol Deliplus, que ha tingut una gran acollida entre el públic i ha despuntat en les compres a supermercats.

Sèrum antiarrugues per 6 euros

La companyia valenciana de supermercats ha tornat a arrasar amb un producte de la seva marca blanca, reconeguda per la seva qualitat a baix preu. De fabricació espanyola, el cosmètic facial ha tingut una gran acollida en vendre 3.000 unitats diàries i fer-ho a baix cost: tan sols 6€. Aquest cosmètic s'ha elaborat pel Proveïdor Totaler RNB en La Pobla de Vallbona (València) per tota la cadena.

Regen Skin Potenciador Retinol Deliplus / Mercadona

Regen Skin Potenciador Retinol Deliplus / Mercadona

Segons el prospecte, el nou sèrum té grans propietats per la pell. El producte contribueix a aconseguir una fermesa més gran i hidratació cutània, així com més elasticitat i unificació del to de la pell. A més, aquest pràctic cosmètic contribueix que s'aconsegueixi una millor textura i que desapareguin les arrugues i imperfeccions.

Un producte de provada eficàcia

En un entorn cada vegada més obsessionat a utilitzar productes i composicions químiques de qualitat, el nou sèrum de Mercadona neix per ajudar els consumidors a mantenir un aspecte jovial i brillant.

Per això, s'han determinat diversos actius de provada eficàcia a Regen Skin Potenciador Retinol Deliplus: un d'ells és el retinol, que es caracteritza per la seva acció antitaques unificadora del to i per aportar elasticitat a la pell i així prevenir el dany provocat per les radiacions solars. També compta amb el bakuchiol, ingredient d'origen vegetal que millora la textura i to de la pell; i el factor de creixement EGF, que contribueix a la producció de col·lagen i elastina i redueix les arrugues.