La cadena de supermercats Mercadona ha retirat del mercat un producte de gran qualitat i les xarxes socials s'han inundat de comentaris d'usuaris suplicant que el tornin a incorporar.

Seitan del Mercadona

El producte estrella que tothom troba tant a faltar és el seitan del Mercadona. El seitan és un aliment boníssim que es fa amb el blat i que té una consistència semblant a la de la carn i que es pot fer servir per una infinitat de plats: des de potatges fins a arrossos o pastes passant per moltes opcions més.

Seitán del Mercadona / Open Food Facts

Els usuaris de Twitter troben a faltar el seitan del Mercadona / Open Food Facts

Retiren el seitan dels supermercats

El seitan és un aliment ric en proteïnes i molt saludable i s'ha convertit en el producte preferit de molts dels consumidors del Mercadona. No obstant això, ha estat retirat del mercat i moltes persones l'han trobat a faltar i, per això mateix, tothom ha comentat a Twitter el per què de la desaparició d'aquest producte.

"Trobo a faltar el seitan del Mercadona" i "em tranquil·litza saber que no sóc l'única que està de dol per la pèrdua del seitan del Mercadona", són els comentaris més repetits dels usuaris de Twitter, que esperen amb ànsies la tornada d'aquest deliciós producte.

Des del Mercadona, han dit que volen tornar a posar a la venda el seitan: "Estem treballant per restablir el servei del Seitán com més aviat millor. Disculpeu les molèsties", explica la cadena de supermercats en un tuit.