La cadena de supermercats Mercadona ha retirat un dels seus productes del mercat, ja que podria contenir salmonel·la

Pebre vermell de la Vera dolç Hacendado

El pebre vermell de la Vera dolç de la marca Hacendado ha estat retirat del mercat per una alerta de salmonel·la, segons explica Mercadona en un comunicat.

Pimentón de la vera dulce / Mercadona

Mercadona ha retirat del mercat el pebre vermell de la vera dolç perquè podria contenir salmonela / Mercadona 

Podria contenir salmonel·la

Es tracta d'un producte que es comercialitzava sota el nom de "Pimentón de la Vera Ducle Hacendado", que es venia en envasos metàl·lics de 75 grams del lot L150719 i amb data de consum preferent 10/2021. 

S'ha fet una analítica del producte i, tot i estar en bon estat, han decidit retirar-lo de forma immediata del mercat per principi de precaució després de ser alertats per les autoritats sanitàries de què podria contenir salmonel·la, fins a la resolució definitiva de l’expedient.

Des de l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició han explicat que no hi ha cap cas de persona intoxicada per haver consumit aquest producte, però han demanat a tots els qui l'hagin comprat, que no el consumeixin i que el retornin al Mercadona.

Pimentón de la vera dulce / AESAN

El pebre dolç de la vera de la marca Hacendado podria contenir salmonel·la i ha estat retirat del mercat / AESAN

Mercadona demana disculpes als consumidors

Mercadona ha demanat disculpes als seus clients i ha demanat a tothom qui ho hagi tornat, que el retornin a qualsevol dels seus supermercats i que se'ls farà una devolució dels diners. El proveïdor Orencio Hoyo S.L, també ha demanat perdó per tots els inconvenients causats.