La cadena de supermercats Mercadona ho està petant amb un nou producte molt saludable i que es pot comprar per un preu ridícul: només costa un euro i és de gran qualitat.

Infusions de fonoll de Mercadona

Les infusions de fonoll de Mercadona estan arrasant a tots els seus supermercats, ja que la seva gran quantitat de propietats i el seu baix preu han fet que es converteixi en el producte preferit de molts dels seus clients. El fonoll és ric en fibra i baix en grasses i, per tant, és el complement ideal per les persones que volen perdre pes.

Hinojo / Mercadona

Les infusions de fonoll del Mercadona són molt bones per la salut i es poden comprar a molt bon preu / Mercadona

A més, és ric en àcid fòlic, vitamina B3 i A, ideals per millorar la vista. Per si no fos poc, també és un aliment ric en potassi, que ajuda a millorar el metabolisme. Així i tot, el més destacat del fonoll és que és el complement ideal per fer la digestió, ja que les seves propietats diürètiques ajuden a combatre les digestions pesades.

Només costa un euro

El millor de tot és que el seu preu és ridícul: només costa 1,05 euros una caixa amb 20 infusions. Això significa que cada infusió costa poc més de 5 cèntims. Com qualsevol infusió, cal introduir la bosseta de fonoll a un got d'aigua calenta i deixar-la reposar entre cinc i vuit minuts.

Mercadona / Arxiu

La cadena de supermercats Mercadona posa a la venda unes infusions molt bones per a la salut i barates / Arxiu

Producte molt saludable

No és el primer cop que Mercadona ho peta amb un producte saludable i, de fet, la xirimoia d'aquest supermercat ha estat capaç de captivar els paladars més exigents dels seus clients, ja que és una fruita molt dolça, deliciosa i que es pot comprar a molt bon preu.