La cadena de supermercats Mercadona té a la venda un producte miraculós, de gran qualitat i a molt bon preu.

Oli de coco verge extra del Mercadona

L'oli de coco és considerat un dels productes més saludables i versàtils del món i es pot gaudir les seves propietats de dues maneres diferents: com a aliment o com a complement de bellesa. Es pot comprar a qualsevol Mercadona i costa 4,50 euros la unitat.

Aceite de coco Mercadona / Mercadona

L'oli de coco del Mercadona té una gran quantitat de propietats i és molt barat / Mercadona

Molt saludable i versàtil

L'oli de coco del Mercadona és ideal per aquelles persones que es volen cuidar, ja que és un greix saludable que millora el sistema immunològic i, a més, és ric en vitamines i minerals. El millor de tot és que és un producte molt versàtil a l'hora de cuinar i té un sabor molt suau que el converteix en el producte ideal per qualsevol mena de recepta: des de plats orientals fins a arrebossats, passant per una infinitat d'opcions més.

A part de l'ús culinari, l'oli de coco del Mercadona és un producte de bellesa ideal tant per la pell com pel cabell. Per l'ús dermatològic, es poden fer una infinitat de mascaretes que deixen la cara tan suau com la pell d'un bebè.

Aceite de coco / Mercadona

L'oli de coco verge extra del Mercadona és molt saludable i té una infinitat d'usos / Pixabay

Pels cabells més rebels, es pot utilitzar per aconseguir una suavitat extra i un tacte com si acabessis de sortir de la perruqueria. Definitivament, és un dels productes preferits dels clients del Mercadona, ja que la gran quantitat de propietats que té és capaç de captivar a tothom.