Yassine K. va violar una menor a principis d'octubre del 2015. La víctima de 16 anys va contactar amb l'home per tal que li reparés el mòbil que tenia espatllat i l'acusat va aprofitar la situació per agredir-la sexualment. 

La jove es va presentar al domicili de l'agressor amb l'aparell i aquest la va convidar a l'interior. Mentre li arreglava el mòbil, Yassine K. li va preguntar si es volia enrotllar amb ell. La menor es va negar, però l'home es va abalançar sobre la noia i va intentar besar-la. La víctima es va fer enrere i li va tornar a repetir que no volia res amb ell.

Davant la negativa de la clienta, l'acusat la va agafar i la va llençar de cara a un sofà que hi havia a l'habitació. Va subjectar-li les mans i els peus i va començar a abaixar-li les malles. L'home va fer-li tocaments fins que li va introduir el dit per la vagina.

Impotència

La víctima va intentar aixecar-se del sofà diverses vegades sense èxit, ja que el seu agressor no només es trobava sobre seu sinó que li subjectava les mans contra l'esquena. Aleshores, en Yassine es va baixar els pantalons, va obrir les cames de la menor i la va penetrar vaginalment. 

En acabar, l'home va deixar anar la noia i els dos van començar a vestir-se. Per tal d'atemorir-la i garantir així la seva impunitat , l'acusat la va amenaçar amb tornar a agredir-la sexualment i amb matar el seu germà i els seus pares -ja que sabia on residia la menor- si explicava que havia estat violada.

La noia va haver de rebre tractament psicològic a causa de l'incident, ja que se li va diagnosticar estrès posttraumàtic.