Una dona i la seva parella han estat trobats morts amb ferides d'arma de foc al cap a l'interior d'un habitatge del municipi grancanari d'Agüimes, ha informat la Guàrdia Civil. Feia dies que la filla de la dona, menor d'edat, no sabia de la seva mare i va anar a casa seva. Va haver de forçar la porta amb l'ajuda d'un veí i allà va trobar els cadàvers de la parella.

La Guàrdia Civil ho investiga com un nou cas de violència masclista

 

Després d'inspeccionar el domicili en què van ser trobats els cadàvers de l'home, de 50 anys, i de la dona, de 38, amb la qual mantenia una relació sentimental, els agents van confiscar una escopeta. El mort, veí d'Agüimes, tenia permís d'armes en vigor i mancava d'antecedents policials. A les 20.15 hores el jutge ha ordenat l'aixecament dels cadàvers, que han estat traslladats a l'Institut de Medicina Legal de Las Palmas de Gran Canària, on se'ls practicarà l'autòpsia.

La Guàrdia Civil ho investiga com si es tractés d'un nou cas de violència de masclista. En cas de confirmar-se, seria la dona número 21 assassinada en mans de la seva parella o exparella en el que portem d'any.