La Policia Local de Sevilla ha denunciat un noi de 16 anys que conduïa un cotxe sense carnet i amb un nivell d'alcohol a la sang quatre vegades superior al permès. El menor ha provocat un accident múltiple als carrers de Sevilla xocant amb diversos vehicles aparcats.

A les dues de la matinada d'aquest dijous, els serveis d'emergències han estat alertats per ciutadans d'un accident que s'havia produït en l'inici del carrer San Fernando en la seva confluència amb la glorieta Don Juan de Austria.

Efectius de la Policia Local, Policia Nacional i emergències sanitàries, s'hi han desplaçat immediatament. Un cop allà han constatat que, tot i l'espectacularitat de l'accident, no hi ha hagut cap ferit entre els ocupants del turisme sinistrat, que era conduït pel menor de 16 anys.

Va agafar el cotxe sense permís

Segons les primeres investigacions de la Policia Local, el menor hauria agafat el cotxe de la seva mare sense permís. Pel que sembla, va perdre el control per un excés de velocitat xocant amb cotxes aparcats al carrer. De seguida li van fer les proves d'alcoholèmia i va donar positiu multiplicant per quatre la taxa màxima autoritzada. La mare del conductor es va desplaçar ràpidament al lloc dels fets, segons la Policia.