Un adolescent de 17 anys de nacionalitat brasilera ha estat detingut i internat en un centre de menors com a autor d'un presumpte abús sexual a una nena del seu entorn familiar de sis anys comès en un habitatge a Vitòria, ha informat aquest dimecres el Departament Basc de Seguretat.

L'Ertzaina va tenir coneixement dels fets dilluns passat a través d'una denúncia de la presumpta agressió sexual que va perpetrar l'adolescent contra una nena, dins de l'entorn familiar i que és la seva cosina, en un habitatge de la capital alabesa.

Ingrés en un centre de menors

Els fets van ser informats a la Fiscalia, que va ordenar la detenció del presumpte autor dels abusos després de la qual cosa, dimarts passat, va ser presentat davant de l'autoritat judicial que va ordenar el seu ingrés en un centre de menors, han informat les fonts que no han facilitat més detalls del cas.

Segons El Correo, el noi es va quedar orfe al Brasil i se'n va anar a viure amb la seva tieta a Vitòria. El menor ha acceptat davant de l'Ertzaina que no era la primera nena que sotmet a abusos sexuals. També al Brasil va forçar altres nenes abans de perdre els seus pares i venir a Espanya.