El jutge que instrueix el cas contra els quatre dels cinc membres de La Manada per un presumpte delicte d'abusos contra una noia de Pozoblanco va haver de cridar l'atenció als acusats ja que van començar a xiuxiuejar entre ells i riure. "Veig que els fa molta gràcia el que s'està plantejant en aquesta sala", els va etzibar.

Excepte Ángel Boza, tots els altres membres de La Manada estan implicats en aquest cas de presumptes abusos sexuals comesos contra una jove de 21 anys a Pozoblanco (Còrdova).

L'advocat defensor demana la nul·litat del vídeo

L'advocat defensor dels quatre membres de La Manada que són jutjats a Còrdova, Agustín Martínez Becerra, ha dit que la investigació de la Policia Foral de Navarra, que va donar origen a la causa que es veu ara, no va ser objectiva i que anava dirigida a buscar la possible existència de més delictes.

La Policia Foral va trobar el vídeo durant la investigació per la violació múltiple de La Manada a una jove en els Sanfermines de 2016, pel qual van ser condemnats pel Tribunal Suprem a 15 anys de presó.

Martínez va insistir davant dels periodistes, després de finalitzar la penúltima jornada de la vista oral, en la nul·litat de l'obtenció del vídeo, que va ser admès com a prova en aquest judici per abusos sexuals a una jove de Pozoblanco, que els quatre acusats van conèixer a la Fira de Torrecampo l'1 de maig del 2016.

La Policia Foral va trobar el vídeo durant la investigació per la violació múltiple a una jove als Sanfermines

 

Ha anunciat que en les seves conclusions finals presentarà "subsidiàriament" un relat alternatiu dels fets per si el jutge del Penal número u de Còrdova no admet el seu plantejament.

També ha plantejat possible accions legals contra els policies forals, que van assegurar aquest dimecres a la sala haver actuat amb autorització verbal del jutge d'Instrucció número 4 de Pamplona, que estava investigant la violació de La Manada als Sanfermines del 2016.