No va ser la boda que esperaven. Una parella no va poder casar-se perquè el mossèn que havia d'oficiar la cerimònia es va equivocar i va posar, per error, el nom del padrí i de la dama d'honor al certificat de casament.

La curiosa història va passar al Regne Unit. Una usuària de la xarxa social Reddit l'ha explicat, ja que el seu germà és un dels protagonistes.

Un error del mossèn

Com a testimonis del que havia de ser un feliç enllaç entre els seus amics, el padrí i la dama d'honor van signar el registre de casament. Però el mossèn es va equivocar posant els noms, i els va apuntar a ells com a marit i muller, i als suposats nuvis com a testimonis.

El padrí s'havia promès fa poc

La germana del protagonista ha revelat que, per si no n'hi hagués prou en aquesta dantesca història, el seu germà (ara nuvi) li havia demanat per casar-se fa poc a la seva novia de veritat. Tot plegat s'ha convertit en un embolic per les 4 persones implicades: uns, perquè no s'han pogut casar. Els altres, perquè tenen un matrimoni inesperat.

Debat a les xarxes: mentida o veritat?

La història ha causat furor a les xarxes, on ha començat un debat sobre la seva veracitat. Molts diuen que aquest error seria fàcilment detectable, atès que les signatures i els noms no coincideixen. D'altres, però, apunten que ningú no es llegeix els contractes, i menys els de casament.

Sigui com sigui, el nou matrimoni (frustrat) podrà demanar l'anul·lació de la seva unió, ja que es va fer sense el seu consentiment.