Un matrimoni es va emportar una tremenda sorpresa en rebre a casa seva la comanda de roba que havia realitzat a través d'Internet. Aquesta parella de la ciutat austríaca de Linz, a uns 200 quilòmetres a l'oest de Viena, es va trobar dos paquets, un en el qual anaven les peces i un altre en el qual venien gairebé 25.000 pastilles d'èxtasi valorades en 500.000 euros. Després de comprovar que el contingut no eren pedres decoratives de color rosa -com creia la dona- van decidir portar la droga a l'oficina de correus, on van avisar la policia i van descobrir que el destí de l'èxtasi no era Àustria sinó Escòcia.

Decoració

La troballa es va produir quan la parella de 58 i 59 anys va rebre al seu domicili de Linz dos paquets que pel que sembla no estaven relacionats entre si, informa l'agència APA. Una de les capses amagava sota l'embolcall les dues peces de roba que havien demanat per Internet a una pàgina web holandesa i l'altra una espècie de pedres decoratives de color rosa. Després d'una inspecció més a fons, l'home va començar a sospitar que es tractava d'algun tipus de droga sintètica.

El matrimoni va portar a l'oficina de correus el paquet i els responsables van alertar la policia, que es va fer càrrec de la investigació. Les primeres indagacions van revelar que el destí de les gairebé 25.000 pastilles d'èxtasi -un valor al mercat negre d'uns 500.000 euros- era una adreça a Escòcia. En col·laboració amb la policia del país, es va poder identificar i detenir el destinatari de la droga. Les autoritats holandeses treballen ara per provar de determinar qui va enviar el paquet i perquè va acabar a Àustria en comptes d'Escòcia.