Un matrimoni de la localitat de Camas (Sevilla) ha reconegut davant un tribunal que va intentar assassinar el seu nebot disparant-li diversos trets amb una escopeta de perdigons.

Els fets van passar a tres quarts d'onze de la nit el 22 de març del 2018 quan la víctima es trobava dins el quiosc que regenta a Camas. S'hi van presentar els seus tiets amb la intenció de matar-lo. La dona es va quedar a la furgoneta "per protegir l'acció del seu marit".

"Mata'l, mata'l"

L'home "sense dir absolutament cap paraula" va disparar tres cops contra el seu nebot des d'una distància d'entre un i tres metres mentre la seva dona cridava "mata'l, mata'l" des de la furgoneta. La víctima va rebre impactes de bala en una aixella, a les cuixes i a l'abdomen però, per sort, els trets no van afectar-li cap òrgan vital.

Després de rebre els dos primers trets, el noi es va refugiar a l'interior del quiosc. Al cap d'un moment, però, va tornar a sortir i va ser quan va rebre el tercer tret. La policia no ha aconseguit trobar l'escopeta amb la que van disparar. L'autor dels trets, per cert, no té cap llicència ni permís d'armes.

El noi va rebre trets a l'aixella, a les cuixes i a l'abdomen

Aquest dimarts, 5 de novembre, s'ha fet el judici. L'home, E. A. J., ha acceptat quatre anys i tres mesos de presó i la dona, F. J. I., una pena de dos anys, tal com ha demanat el fiscal. El Ministeri Públic i la defensa han negociat abans de la vista oral i els acusats han reconegut els fets davant la Sala.

El Fiscal ha rebaixat la petició de condemna i el tribunal dictarà sentència els propers dies. L'home serà condemnat com autor material d'un intent d'assassinat. La dona, segons la Fiscalia, ha passat d'inductora a còmplice del primer delicte. Per això serà condemnada a dos anys. El nebot no s'ha personat en aquest procediment com acusació.