El relat de l'esquarterador de Valdemoro és macabra. En Matías B., un colombià de 26 anys que tenia el seu propi negoci de tatuatges a Madrid, es feia dir el carnisser tatuador i no va oposar cap mena de resistència en el moment de la detenció per part de la Guàrdia Civil. El que la policia es va trobar dins de la casa unifamiliar va ser esperpèntic.

Per una banda, algunes parts del cos de la noia de 18 anys amb la que mantenia una relació, es trobaven escampats per la primera i la segona planta de la casa. D'altres, dins els contenidors d'escombraries dels carrers propers al seu habitatge i el crani tirat entre uns matolls en un descampat de la zona. Però això no és tot. A la casa on Matías vivia d'okupa des de feia cinc anys, també hi havia restes de sang que tacaven parets i el terra.

Després de matar-la, la va cuinar

I el més escabrós de tot: dins de la cuina més restes del cos tallades i algunes d'elles guisades a la cassola. La investigació continua oberta perquè encara queden parts del cos de la víctima que no s'han trobat. La Guàrdia Civil va poder detenir el presumpte homicida a través d'una parella anterior que havia tingut i amb la qual va demanar ajuda per desfer-se del cos de la jove adolescent.

La dona, malgrat donar l'avís, també està detinguda. L'esquarterador tenia un gos de la raça pitbull que ha estat traslladat a un centre de protecció d'animals a través dels agents del Seprona.