Un jove de 19 anys ha mort apunyalat als aparcaments del centre comercial Diana, a Estepona (Màlaga).

Un jove assassinat en el pàrquing d'un centre comercial

La tarda d'ahir dimecres, el 112 ha rebut diverses trucades alertant d'una agressió a l'avinguda de les Acacias, en el pàrquing del centre comercial Diana, a Estepona (Màlaga)

Tot indica que un jove de 19 anys es trobava als aparcaments del centre comercial quan, pel que sembla, un cotxe s'ha aturat al seu costat. MOment en què s'ha produït l'agressió mortal. 

Jove 19 anys assassinat Estepona / Arxiu|Arxivament

Un jove de 19 anys ha estat assassinat d'una punyalada al cor en el pàrquing d'un centre comercial en Estepona / Arxiu

Apunyalat al cor per dues persones

Dues persones han baixat del vehicle i li han assestat una punyalada al pit, per fugir immediatament del lloc dels fets.

Malgrat la prestesa amb què han arribat al lloc tant agents de policia com els sanitaris, no s'ha pogut fer res per salvar la vida del jove, que ha mort gairebé en l'acte.

La policia busca un Mercedes Blanc

La policia treballa ara en aclarir els fets per esbrinar els motius de l'atac i, evidentment, donar amb els autors del mateix. Ara per ara les versions dels testimonis són en alguns punts contradictoris.

Un dels testimonis que va avisar el 112 ha informat d'una baralla. Tanmateix, altres fonts parlen d'una agressió premeditada i sense previ avís.

I mentre unes fonts citen dos homes com autors dels fets, d'altres insisteixen que es tracta d'una parella estrangera de cabell clar, que ha fugit en un cotxe blanc de la marca Mercedes.