La policia ha detingut una dona de 27 anys que aquest dijous al vespre va atropellar mortalment un home de 83 i va donar-se a la fuga. Els fets van passar a Piedras Blancas, a Castrillón (Astúries), al voltant de les 22.30 hores.

La víctima mortal és un veí de Piedras Blancas que es movia amb un dispositiu d'ajuda a la mobilitat, tot i que no s'ha concretat de quin tipus. Un cotxe el va atropellar davant de la caserna de la Guàrdia Civil, al carrer de José Fernandín, i després va fugir sense aturar-se. El cotxe que circulava darrere tampoc va parar per socórrer la víctima.

L'home, "Pablo el pescadero", va morir a l'instant

Després de l'impacte, l'home, anomenat Pablo Iglesias i conegut al poble com a "Pablo, el pescadero", va acabar desplaçat més de cinc metres i va morir pràcticament a l'instant. Al lloc dels fets no va quedar cap marca i la policia va començar a buscar l'autor de l'atropellament.

De fet, a primera hora del matí havien avisat la ciutadania per si havien vist alguna cosa estranya i, també, als tallers de la zona, per si veien un cotxe fosc amb danys a la part de davant.

Després de fer aquesta crida, aquest divendres al matí una dona de 27 anys i també veïna de Castrillón s'ha entregat a la Policia Local acompanyada d'un advocat, segons publica La Nueva España. Poc després l'han traslladat a la caserna de la Guàrdia Civil.