Terrible troballa en un abocador. Un home estava recollint plàstics quan va veure una bossa de plàstic embolicant una cosa estranya. En obrir-la va veure el que semblava el cos sense vida d'un nounat, un nadó que després de l'autòpsia es va saber que tenia síndrome de Down i que va ser asfixiat quan tenia només 6 dies de vida. A més, sembla que la gestació no va arribar als 9 mesos habituals.

Els pares, en parador desconegut

El cadàver es trobava cobert amb draps i amb una bossa de farina i segons les primeres investigacions hauria estat llançat per un camió recol·lector de residus a l'abocador de Santiago del Estero, al nord de l'Argentina.

Policia Santiago del Estero

La policia de Santiago del Estero (Argentina) s'encarrega de la investigació de l'assassinat del nounat amb síndrome de Down / Policia de Santiago

Segons la policia que porta el cas, el camió recol·lector hauria treballat el dia abans de la troballa als barris on resideixen els pares del nadó, que en aquests moments estan en parador desaparegut. "Quan va arribar el camió va caure la bossa. I quan la vaig obrir, vaig trobar el cos d'un nen, ja gran, ben format. Estava embolicat amb roba amb sang. El vaig posar en una caixa i el vaig apartar del lloc perquè no s'el mengessin els gossos", ha explicat Dionisio Montenegro, el descobridor del cos, al diari El Liberal.

Segons els investigadors, si Dionisio no hagués trobat el cos del nadó, el més probable és que hagués estat devorat per gossos vagabunds, possiblement el pla inicial de l'assassí.