Dani Menjíbar, de 31 anys i exconcursant del programa Mujeres y Hombres y Viceversa ha mort aquesta matinada quan ha estat apunyalat per dues persones a Torrent (València). La Policia Local ha detingut quatre persones, dues d’elles menors d’edats, per estar implicades en els fets.

Una baralla en un pub

Els fets han tingut lloc als voltants del centre comercial Las Américas de Torrent ja ben entrada la matinada. Segons els primers indicis, tot ha començat amb una baralla entre un grup de persones, entre elles Dani Menjíbar, a l’interior d’un pub del centre comercial. Quan el propietari de l'establiment ha vist que la baralla pujava de to, els ha expulsat de l’establiment, tal i com avança el diari Levante EMV.

Centro comercial Las Américas

L'apunyalament de Dani Menjíbar s'ha produït als voltants del centre comercial Las Américas de Torrent (València), tot ha començat amb una baralla a l'interior d'un pub

Quan ja eren tots fora, sembla que la situació s’ha calmat. Unes hores després, però, cap a les quatre de la matinada, Dani Menjíbar abandonava la zona i ha estat aleshores quan el mateix grup amb el qual s’havia barallat al pub, se li ha tirat a sobre per sorpresa.

Apunyalat per dos joves

Això ha passat a l’Avinguda al Vedat, en un passeig enjardinat, allà dos joves que formaven part del grup sembla que han apunyalat Dani Menjíbar provocant-li la mort.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat una unitat de Suport Vital Bàsic i una ambulància del SAMU, però quan han arribat, els sanitaris no han pogut fer res per salvar la vida del jove que ja era mort a causa de les ganivetades rebudes.

Quatre detinguts, dos menors d'edat

Fins el moment, la Policia Local de Torrent ha detingut quatre joves, dos nois de 18 i 21 anys, i dos bessons de 16. Totes les detencions s’han produït aquest matí de dissabte. Sembla que els dos primers són els que haurien apunyalat Dani Menjíbar.

Els dos menors d’edat passaran en les pròximes hores a disposició de la Fiscalia de Menors, segons ha informat el despatx Castillo Castrillón Abogados, que s'encarrega de la seva defensa.

dani Menjíbar / Instagram

L'última fotografia publicada de Dani Menjíbar, de 31 anys, al seu compte d'Instagram. El jove, exconcursant de Mujeres y Hombres y Viceversa, ha mort apunyalat a Torrent

Molt popular gràcies a Mujeres y Hombres y Viceversa

Dani Menjíbar tenia 31 anys i era veí de Torrent on era molt popular després de la seva participació al programa de Telecinco Mujeres y Hombres y Viceversa.