La jutge ha deixat aquest dissabte en llibertat amb càrrecs el presumpte violador d'una de menor de 16 anys i d'origen africà a Mataró. A l'home, d'entre 30 i 40 anys i de nacionalitat maliana, se li ha imposat una ordre d'allunyament de la víctima. 

La magistrada del jutjat de guàrdia, d'acord amb la petició de la fiscalia i un cop practicada la declaració, ha acordat la mesura, informen fonts judicials. El home ha estat detingut aquest divendres al Maresme per la presumpta violació d'una menor el passat cap de setmana. Aquest dissabte ha passat a disposició judicial del jutjat de guàrdia. 

El jutjat d'Instrució número 3 de Mataró s'ha fet càrrec ara de la investigació. L'home està investigat per un presumpte delicte d'agressió sexual a menors.

Aquest cas el va avançar ElCaso.cat dimecres passat. La víctima va anar al metge dimarts, i la doctora que la va atendre va confirmar que havia estat agredida sexualment. La metgessa va alertar els Mossos d'Esquadra, a qui la jove va explicar que havia estat violada per un amic de la família.