Un home de 40 anys i origen islandès ha assassinat la parella de la seva mare en una urbanització de Torrevella, a Alacant, segons han explicat  fonts de la Guàrdia Civil. 

Els fets van passar aquest cap de setmana cap a les tres de la matinada de diumenge a la urbanització Els Balcons. El mort, de 66 anys, era també de nacionalitat islandesa i presentava ferides tallants fetes amb una arma blanca, han assenyalat les mateixes fonts.

Va intentar matar la seva mare

L’home no només va matar a ganivetades el company sentimental de la seva mare, també va intentar assassinar la seva pròpia progenitora. Està investigat tant per un delicte d'homicidi consumat com per un delicte d'homicidi en grau de temptativa, en aquest cas comès suposadament contra la seva pròpia mare. La va intentar matar també a ganivetades.

El titular de Jutjat d'Instrucció 4 de Torrevella ha decretat aquest dimarts presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home, tal com ha explicat aquest dimarts el Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJCV).