Una baralla acaba gairebé amb tragèdia a Reus. Un home de 21 anys va ser detingut aquest dissabte al vespre per la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra després d'haver intentat agredir a un altre home amb un ganivet a l'estació d'autobusos de la capital del Baix Camp.

Amenaçat de mort al mig del carrer

Dos homes marroquins van iniciar una baralla per motius que encara s'estan investigant. Les primeres informacions creuen que la baralla va arrencar quan un dels homes va insultar a l'altre.

El primer va atacar al segon amb la corretja de passejar el gos quan el va insultar i després va arrencar una batussa. Un d'ells va treure un ganivet i va intentar apunyalar diverses vegades a l'altre home.

Segons ell mateix va explicar als policies que van anar al lloc dels fets, havia intentat agredir a l'home clavant-li el ganivet a zones vitals però no ho va aconseguir.

El va amenaçar de mort en diverses ocasions cridant davant d'altres testimonis, que han corroborat la versió a la policia.

Detingut per homicidi en grau de temptativa

Finalment, l'home de 21 anys i de nacionalitat marroquina, va quedar detingut acusat d'un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa. Els agents creuen que l'amenaça de mort i l'intent d'agressió amb l'arma blanca són prou de pes per a imputar al detingut aquest intent d'agressió mortal.