L'Òscar va entrar en un centre de jubilats de la ciutat de Lincoln (Argentina) on Mabel, de 62 anys, estava realitzant un ball i va pegar-li un tret al cap. Tot seguit, l'agressor es va suïcidar.

Diumenge a la nit va ingressar al lloc on es desenvolupava l'esdeveniment, li va disparar al cap a la víctima, i tot seguit es va disparar ell mateix. Després de ser traslladat d'urgència a l'hospital municipal, l'home va morir dilluns al matí, informa el diari Crónica.

Víctima i agressor havien mantingut una relació feia un any 

 

Segons fonts properes, l'home de 61 anys havia mantingut una relació amb la dona feia un any. Aparentment ell volia tornar a mantenir una relació de festeig amb la dona i aquesta es va negar. Tot el públic present al saló del Centre de Jubilats va quedar commocionat en presenciar semblant situació.

Les autoritats tracten la causa com un homicidi i temptativa de suïcidi. Al lloc, es van presentar l'Ajudant de Fiscal Dr. Camaleonti i el titular de la Comissaria local Guillermo Tartaglini, a més de pèrits de policia científica i DDI.