Richard Dennis, un home de 61 anys de Florida (EUA), ha matat el seu gendre quan aquest li feia una sorpresa d'aniversari. Els fets van passar aquest dimarts a la nit, quan la víctima, Christopher Bergan, va saltar davant del seu sogre per sorprendre'l.

Una broma que no va sortir bé

Bergan, de 37 anys, va aterrar a Florida des de Noruega amb la seva dona per fer-li una sorpresa al seu sogre. La parella va anar directa a la casa de Dennis, que no els esperava. Al voltant de les 23.30 hores, el sexagenari va escoltar soroll fora de casa i va encendre el llum, segons fonts de la policia local.

Va ser aleshores quan Bergan, que s'amagava a l'ombra, va saltar davant del seu sogre per fer-li la broma. Ningú no s'esperava la reacció de Dennis, que va desenfundar la pistola i va disparar el seu gendre, espantat. Bergan va morir a l'instant d'un sol tret.

Un desafortunat reflex

La policia local va dir en un comunicat que, la nit anterior, Dennis havia tingut un altre ensurt quan, un altre familiar, es va posar a colpejar la porta principal. Les autoritats apunten que l'home es va quedar espantat i que, la nit següent, el tiroteig va ser un "horrible accident".

Richard Dennis no s'enfrontarà a càrrecs per la mort del seu gendre.